Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Landhaus Rustika i Wagrain - Set udefra Landhaus Rustika i Wagrain - Set udefra 2 Landhaus Rustika i Wagrain - reception Landhaus Rustika i Wagrain - interioer

Landhaus Rustika De Luxe - hyggelige og moderne lejligheder

Hvis jeres ideelle skiferie ligger i centrum af Wagrain, og rummer en moderne og hyggelig indrettet lejlighed, så er I kommet til det rette sted. Landhaus Rustika De Luxe er betegnelsen for de to store og nye lejligheder, der ligger som Penthouse i Landhaus Rustika. Boligen er det perfekte samlingspunkt for store familier og byder på afslapning og et fortryllende omkringliggende landskab. Liften ligger blot 300 m. fra boligen, så I er hurtigt på farten. Læs mere

Fra: 335 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 300m
 • Centrum: 550m
 • Indkøb: 200m
 • Skibus: 100m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Hvorfor Landhaus Rustika de Luxe?

  Hvorfor Landhaus Rustika de Luxe?

  Perfekt til familier og mindre grupper
  Lejlighederne ligger i den tilbyggede 2. sal på Landhaus Rustika. Huset er renoveret med 1 hel ekstra etage, som nu rummer  to dejlige og moderne lejligheder. De er store og meget rummelige, og virkelig godt indrettede med veludstyret køkken, opholdsplads og flere badeværelser. Samtidig har I adgang til husets faciliteter med lille wellnessafdeling, samt morgenbrøds-service. Husets lille børnezoo bliver et hit hos børnene, hvor de kan klappe både kaniner, ponyer og marsvin. 

  Landhaus Rustikas placering

  Landhaus Rustikas placering

  Placering:
  Landhaus Rustika ligger blot 300 meter fra den store Flying Mozart-lift, der tager jer ud på skieventyr. I kan vælge at stå ned mod Wagrain eller hen mod Flachau. Området byder desuden på masser af varieret skiløb med både store, brede pister for nybegyndere, samt udfordrende stejle pister for dem som søger udfordringer. I har mulighed for at tage til Grafenberg-bjerget og St. Johann im Pongau, der er forbundet med et velfungerende liftsystem. Den store kabinelift, G-link, gør det nemt for jer at komme fra pist til pist og fra bjerg til bjerg. 

  Tæt på boligen finder I desuden gode indkøbsmuligheder, så butikker og flere restauranter, hvor I kan lade batterierne op med klassiske, velsmagende måltider fra det østrigske køkken.  
  Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain - 2 timer pr dag

  Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain - 2 timer pr dag

  Badeland midt i Wagrain
  Tag en tur i Wasserwelt Wagrain efter en lang dag! Badelandet ligger i kort gåafstand fra jeres lejlighed. Her er sauna, dampbad, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere. Det er et hit hos både børn og voksne.
  I får med skiferie.dk gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer.
   
  Skiområdet

  Skiområdet

  Ski for alle!
  Wagrain er et hyggeligt familie-skiområde midt i østrigske Salzburgerland. Det er en populær destination for danskere og flere steder finder I dansktalende personale. Wagrains skiløb er kendt for sine lange brede pister og børnevenlige terræn. Vil I tage en tur på skiskole, er der desuden massere af danske instruktører, som står klar til at forbedre jeres teknikker på ski.
  Luk vinduet X