Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Markt 16 i Wagrain - oplyst stor snemand ved boligen Markt 16 i Wagrain - lejligheder set udefra Markt 16 i Wagrain - udsigt fra altan over by og bjerge

Flotte og moderne skilejligheder i centrum af Wagrain

Markt 16 har perfekte lejligheder til jeres skiferie i Wagrain i Østrig. Markt 16 byder på hyggelige og rummelige lejligheder beliggende helt centalt, midt på torvet i Wagrain og med skibus næsten lige udenfor døren. Byen er absolut et besøg værd og byder på godt skiløb, hyggelig stemning og masser af oplevelser for familien. Læs mere

Fra: 1.164 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
6 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 550m
 • Centrum: 0m
 • Indkøb: 250m
 • Skibus: 25m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Om Markt 16

  Om Markt 16

  Markt 16 lejlighederne er moderne og lyst indrettede med plads til 3-6 personer, afhængig af den respektive lejlighed. Der er både fladskærme og fri internet. Køkkenerne er lækkert indrettede med alle tænkelige faciliteter til madlavning. Har man lyst at sipse ude en aften er der også rig mulighed for både de østrigske egnsretter, samt retter fra det internationale køkken.

  Placering:
  Top 6 og Top 7 ligger på 2. sal.
  Top 10 , Top 11 og Top 3 ligger på 1. sal.
  Top 2 ligger i stueetagen. Er I flere, som rejser sammen, så giver de mange lejligheder i Markt 16 jer mulighed for at bo under samme tag, så I kan nyde skiferien fuldt ud. 
  Området omkring Markt 16

  Området omkring Markt 16

  Markt 16 huset ligger så centralt i byen, som overhoved muligt, hvor I både er tæt på skiløb og by. Hovedgaden, butikker, restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand derfra. Den centrale beliggenhed giveer jer den fulde oplevelse af skiferie i Østrig, hvor I kan kombinere aktive dage på ski med hyggelige aftner fuld af alpestemning.  

  Markt 16 er placeret blot 550 meter fra Grafenbergliften og lige ude foran jeres lejlighed kører skibussen gratis til både Flying Mozart og Grafenberg liften. I samme bygning finder I Sport Spiz skiudlejningen som kan bookes hjemmefra.

  Skiområdet

  Skiområdet

  Wagrain er kendt for den østrigske version af det såkaldte 'ski-safari' med sine lange nedfarter fra dal til dal. I kan stå på ski i Wagrain og videre til St.Johann-alpendorf og Flachau, uden at tage en eneste skibus. Wagrain er en del af det store Ski-Amadé, Østrigs største skiområde. Der er ialt 760 km pister at køre på og alt sammen på ét liftkort!

  Wagrain er desuden kendt for sit hyggelige skiløb og der er et hav af restauranter med autentisk østrigsk stemning, som serverer lækre østrigske retter. Området er også populært hos børnefamilier, da de gode, brede pister er suveræne at lære, at stå på ski på. De danske skiinstruktører står også klar til at hjælpe med gode råd og teknikker, så familiens mindste får den bedste start på ski.
  Wasserwelt Wagrain

  Wasserwelt Wagrain

  En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain er den perfekte aktivitet efter en lang dag på pisterne. Der er masser af både vandsjov og afslapning i Wasserwelt Wagrain og hele familien kan nyde godt af et besøg dertil.

  Når I bor i Markt 16 får I gratis adgang til vandlandet. Vandlandet kan benyttes 1 gang dagligt i op til 2 timer.
   
  Luk vinduet X