Book online eller ring til os!
7015 4141
Frisk brød-service
Ski lift
300 m
Skibus
100 m
Indkøb
200 m
Landhaus Rustika - hyggelige og moderne lejligheder
Hvis jeres ideelle skiferie ligger i centrum af Wagrain, og rummer en moderne lejlighed, så er I kommet til det rette sted. Landhaus Rustika ligger i hjertet af "Upper" Wagrain tæt på det hele. Boligen er et godt samlingspunkt for store familier og ligger i det fortryllende landskab. Læs mere
Frisk brød-service
Ski lift
300 m
Skibus
100 m
Indkøb
200 m
Boligtype
Lejlighed
Afstand til piste / lift
Mindre end 300 m.
Ski information
Ski lift
300 m
Skibus
100 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Spa
Dampbad
Infrarød kabine
Massage
Mod gebyr
Måltider
Frisk brød-service
Butikker
Centrum
550 m
Indkøb
200 m
Legerum til børn
Legerum til børn
Generelt
Reception
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering
Parkering
Restaurant/bar
Café
550 m
Restaurant
500 m

Velkommen til på Landhaus Rustika i Wagrain

Hvorfor Landhaus Rustika?

Lejlighederne ligger enten i den tilbyggede 2. sal på Landhaus Rustika eller i det oprindelige hus Haus Rustika. Husene ligger kun få meter fra hinanden og der et godt valg til flere familier, der rejser sammen.  Lejlighederne er store og meget rummelige, og virkelig godt indrettede med veludstyret køkken, opholdsplads og flere badeværelser. Samtidig har I adgang til husets faciliteter med lille wellnessafdeling, samt morgenbrøds-service. Husets lille børnezoo bliver et hit hos børnene, hvor de kan klappe både kaniner, ponyer og marsvin.  

Landhaus Rustikas placering

Landhaus Rustika ligger blot 300 meter fra den store Flying Mozart-lift, der tager jer ud på skieventyr. I kan vælge at stå ned mod Wagrain eller hen mod Flachau. Området byder desuden på masser af varieret skiløb med både store, brede pister for nybegyndere, samt udfordrende stejle pister for dem som søger udfordringer. I har mulighed for at tage til Grafenberg-bjerget og St. Johann im Pongau, der er forbundet med et velfungerende liftsystem. Den store kabinelift, G-link, gør det nemt for jer at komme fra pist til pist og fra bjerg til bjerg.  Tæt på boligen finder I desuden gode indkøbsmuligheder, så butikker og flere restauranter, hvor I kan lade batterierne op med klassiske, velsmagende måltider fra det østrigske køkken.  

Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain

Tag en tur i Wasserwelt Wagrain efter en lang dag! Badelandet ligger i kort gåafstand fra jeres lejlighed. Her er sauna, dampbad, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere. Det er et hit hos både børn og voksne. I får med skiferie.dk gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer. 


Skiområdet

Wagrain er et hyggeligt familie-skiområde midt i østrigske Salzburgerland. Det er en populær destination for danskere og flere steder finder I dansktalende personale. Wagrains skiløb er kendt for sine lange brede pister og børnevenlige terræn. Vil I tage en tur på skiskole, er der desuden massere af danske instruktører, som står klar til at forbedre jeres teknikker på ski.