Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Haus Viktoria (tidligere Markt 16) Wagrain

Ski lift
300 m
Piste
300 m
Skibus
25 m
Indkøb
250 m
Ski lift
300 m
Piste
300 m
Skibus
25 m
Indkøb
250 m
Boligtype
Lejlighed
Afstand til piste / lift
Mindre end 300 m.
Ski information
Piste
300 m
Ski lift
300 m
Skibus
25 m
Butikker
Centrum
50 m
Indkøb
250 m
Skishop
150 m
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Ved siden af boligen - gratis
Restaurant/bar
Bar
50 m
Restaurant
200 m

Velkommen til Haus Viktoria

Om Haus Viktoria

Haus Viktoria (Markt 16) lejlighederne er moderne og lyst indrettede med plads til 3-6 personer, afhængig af den respektive lejlighed. Der er både fladskærme og fri internet. Køkkenerne er lækkert indrettede med alle tænkelige faciliteter til madlavning. Har man lyst at sipse ude en aften er der også rig mulighed for både de østrigske egnsretter, samt retter fra det internationale køkken. Placering: Top 6 og Top 7 ligger på 2. sal. Top 10 , Top 11 og Top 3 ligger på 1. sal. Top 2 ligger i stueetagen. Er I flere, som rejser sammen, så giver de mange lejligheder i Haus Viktoria jer mulighed for at bo under samme tag, så I kan nyde skiferien fuldt ud.  

Området omkring Haus Viktoria

Haus Viktoria huset ligger så centralt i byen, som overhoved muligt, hvor I både er tæt på skiløb og by. Hovedgaden, butikker, restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand derfra. Den centrale beliggenhed giver jer den fulde oplevelse af skiferie i Østrig, hvor I kan kombinere aktive dage på ski med hyggelige aftner fuld af alpestemning. Haus Viktoria er placeret blot 300 meter fra Grafenbergliften og lige ude foran jeres lejlighed kører skibussen gratis til både Flying Mozart og Grafenberg liften. I samme bygning finder I Sport Spiz skiudlejningen.

Skiområdet

Wagrain er kendt for den østrigske version af det såkaldte 'ski-safari' med sine lange nedfarter fra dal til dal. I kan stå på ski i Wagrain og videre til St.Johann-alpendorf og Flachau, uden at tage en eneste skibus. Wagrain er en del af det store Ski-Amadé, Østrigs største skiområde. Der er i alt 760 km pister at køre på og alt sammen på ét liftkort! Wagrain er desuden kendt for sit hyggelige skiløb og der er et hav af restauranter med autentisk østrigsk stemning, som serverer lækre østrigske retter. Området er også populært hos børnefamilier, da de gode, brede pister er suveræne at lære, at stå på ski på. De danske skiinstruktører står også klar til at hjælpe med gode råd og teknikker, så familiens mindste får den bedste start på ski.

Wasserwelt Wagrain

En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain er den perfekte aktivitet efter en lang dag på pisterne. Der er masser af både vandsjov og afslapning i Wasserwelt Wagrain og hele familien kan nyde godt af et besøg dertil. Når I bor i Haus Viktoria får I gratis adgang til vandlandet. Vandlandet kan benyttes 1 gang dagligt i op til 2 timer.

Gratis garageplads til 1 bil for de fleste lejligheder

Der er 1 plads i husets garage, til hver lejlighed og denne er gratis. Har I flere biler, må de parkere ved den store p-plads lige bag huset. Disse pladser betales på stedet.

OBS: TOP 2 har ikke en garageplads men en almindelig p-plads