Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
120 m
Skibus
50 m
Indkøb
Fra 100-450 meter, 100 m
Halvpension
Luksuriøst hotel i det centrale Zell am See
Hotel Heitzmann er for jer, der sætter stor pris på indretning med øje for detaljerne samt vægter afslapning og velvære højt, da hotellet er udstyret med dampbad, sauna samt bio sauna. Med kun 120 meter til nærmeste lift og 50 meter fra skibussen, er det den rette skibolig for jer, der ønsker at komme let og hurtigt afsted på ski. Læs mere
Ski lift
120 m
Skibus
50 m
Indkøb
Fra 100-450 meter, 100 m
Halvpension
Boligtype
Hotel
Ski information
Ski lift
120 m
Skibus
50 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Dampbad
Måltider
Halvpension
Butikker
Centrum
20 m
Indkøb
Fra 100-450 meter, 100 m
Generelt
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Restaurant/bar
Café
100 m
Restaurant
100 m
Bar

Velkommen til Hotel Heitzmann i Zell am See

Alt om Hotel Heitzmann

Familiedrevet hotel
Dette firestjernet skihotel er beliggende i gågaden i Zell am See, hvor romantik, en familiær atmosfære og eventyrlige faciliteter går hånd i hånd. Hotellets værelser er udført i et stilrent design med komfort i fokus. I bor i gåafstand til nærmeste lift og til skibussen, så I hurtigt og nemt kan komme afsted om morgenen på de mange nedfarter. Hotel Heitzmann er et hotel for hele familien, hvor der er plads til alle.

Skiferien kan bestilles her
Er I i tvivl om, hvor familiens næste skiferie skal gå hen? Find inspiration her på skiferie.dk eller kontakt vores erfarne skieksperter på 7015 4141, som vil hjælpe jer med at finde den rette skiferie.

Et væld af faciliteter

Hotel Heitzmann gør en dyd ud af at danne rare omgivelser for jer, hvor I kan koble helt af. Hotellet har et dejligt wellness- og spaområde, som har åbent fra kl. 13-23. Der er både sauna, bio-sauna, tyrkisk dampbad og massagebehandlinger mod betaling, som I kan glæde jer til efter en lang dag, hvor kroppen er brugt og været ude i den friske luft. Der er ligeledes rig mulighed for at få sulten stillet på Hotel Heitzmann. Nyd en lækker middag i hotellets hyggelige restaurant, som serverer en bred vifte af retter fra lokalområdet. Tag en drink i baren med familien, som er en god måde at slutte dagen af på, hvor I kan hygge jer, spille et spil og tale om dagens morsomme øjeblikke. Med hotellets placering i det centrale Zell am See er der endnu flere hyggelige restauranter og barer at vælge imellem.