Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Lukashansl Hotel - Hyggeligt hotel til en god pris

Hotel Lukashansl i Bruck ved Zell am See er et hyggeligt og stemningsfuld gammelt hotel med masser af tradition og charme. Hotellet har dannet ramme om mange danskers skiferie gennem årene, og det rare værtspar kan mange danske gloser og er gode til at skabe en hyggelig stemning for gæsterne. Hotel Lukashansl har en hyggelig bar og restaurant, en dejlig pejsestue og ikke mindst en lille wellnesafdeling med sauna, dampbad. Læs mere

Fra: 2.914 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Skibus: 50m
 • Lift: 3km
 • Bar: På stedet
 • Restaurant: På stedet
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Halvpension med i prisen

  Halvpension med i prisen

  Når I bor på Lukashansl har I automatisk halvpension med i prisen. Start dagen med en stor morgenmadsbuffet med semler, brød, ost, marmelade, æg, bacon og meget meget mere. Juice, kaffe og te samt div små søde retter.
  Aftensmaden består af 4-retters menu med forret, supper og div hovedretter som ofte vil være i østrigsk stil som fx wienerschnitzel der får englene til at synge.Nogle aftener vil der være en tema-buffet hvor I selv kan fornyne jer med de lækre retter.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Uden for døren går skibussen til Zell am See som ligger et par kilometer fra hotellet. Tag den eller hop i bilen og sæt bilen på den store parkeringplads ved liften. Skiområdet er en stor og varrieret område, hvor såvel de små nybegyndere som de lidt større gode skiløbere kan finde udfordringer.
  Området er dækket af snekanoner, og der er på den måde altid sikret godt skiløb uanset hvor meget sne moder natur måtte tildele fra naturens side.
  Ikke langt herfra ligger den imponerende gletsjer Kitzsteinhorn i over 3.000 meter. Skiløbet heroppe er noget for sig selv, og skal næsten prøves bare en enkelt dag.
  Mere om skiområdet

  Mere om skiområdet

  På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.
   I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. Idet varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder i et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving.
  Luk vinduet X