Book online eller ring til os!
7015 4141
Halvpension
Ski lift
Fra 50-2500 m., 1 km
Skibus
50 m
Indkøb
Fra 350-600 meter, 500 m
Lukashansl Hotel - Hyggeligt hotel til en god pris
Hotel Lukashansl er et hyggeligt gammelt hotel med masser af tradition og charme. Hotellet har dannet ramme om mange danskers skiferie gennem årene, og det rare værtspar kan mange danske gloser og er gode til at skabe en hyggelig stemning for gæsterne. Læs mere
Halvpension
Ski lift
Fra 50-2500 m., 1 km
Skibus
50 m
Indkøb
Fra 350-600 meter, 500 m
Boligtype
Hotel
Ski information
Ski lift
Fra 50-2500 m., 1 km
Skibus
50 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Dampbad
Måltider
Halvpension
Butikker
Centrum
6 km
Indkøb
Fra 350-600 meter, 500 m
Generelt
Reception
Internet
Wifi
Restaurant/bar
Bar
Café
6 km
Restaurant

Book Hotel Lukashansl i Bruck ved Zell am See

Halvpension med i prisen

Når I bor på Lukashansl har I automatisk halvpension med i prisen. Start dagen med en stor morgenmadsbuffet med semler, brød, ost, marmelade, æg, bacon og meget meget mere. Juice, kaffe og te samt div små søde retter. Aftensmaden består af 4-retters menu med forret, supper og div hovedretter som ofte vil være i østrigsk stil som fx wienerschnitzel der får englene til at synge.Nogle aftener vil der være en tema-buffet hvor I selv kan forsyne jer med de lækre retter.

Skiområdet

Uden for døren går skibussen til Zell am See som ligger et par kilometer fra hotellet. Tag den eller hop i bilen og sæt bilen på den store parkeringsplads ved liften. Skiområdet er en stor og varieret område, hvor såvel de små nybegyndere som de lidt større gode skiløbere kan finde udfordringer. Området er dækket af snekanoner, og der er på den måde altid sikret godt skiløb uanset hvor meget sne moder natur måtte tildele fra naturens side. Ikke langt herfra ligger den imponerende gletsjer Kitzsteinhorn i over 3.000 meter. Skiløbet heroppe er noget for sig selv, og skal næsten prøves bare en enkelt dag.

Mere om skiområdet

På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.
 I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. Idet varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder i et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving.