Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Badeland tæt på Winterberg skiområde

På Hochsauerland kan I kombinere skiløb med vand sjov. Her er I garanteret en ferie som I ikke glemmer. Kun 18 minutter i bil fra Winterberg´s skiområde, finder I den store feriepark, Center Parcs Hochsauerland. Her finder I et stort badeland med fire vandrutsjebaner, den længste legeplads i Europa samt hele 81 forskellige aktiviteter herunder spilarkade, børneklub, vand aerobic mm. Beliggenheden er suveræn i smukke omgivelser tæt på bjerge, søer og skov - blandt de lokale bliver dette fantastiske område kaldet for "De tusinde bjerges land". Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 15,5km
 • Piste: 15,5km
 • Centrum: 1km
 • Restaurant: Ja
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Feriehuse i parken

  Feriehuse i parken

  I Hochsauerland finder I mange forskellige typer ferieboliger som alle er rummelige, moderne og velindrettet. I kan vælge imellem 2 forskellige typer - Comfor og Premium. Størrelserne variere helt fra 2 personer til 12 personer. I Hocsauerland er der ankomstdag mandag og fredag i alle uger.

  I alle Premium lejligheder er sengelinned og håndklæder inkluderet, mens de skal tilkøbes eller medbringes hjemmefra hvis I bor i en Comfort lejlighed. 

  Når I skal ud og opleve det gode skiområde, så starter I bare bilen op og kører ca. 18 minutter. Derefter parkere I bilen på Winterbergs store parkerings plads, klikker skiene på, hopper op på stole liften og suser ned af bjerget.


  Badeland

  Badeland

  Mange af vores gæster kender i forvejen Hochsauerland fra deres badelands ferie. Parken har nemlig af en Tysklands bedste badelande. Her finder I både et tropisk badeland, boblende bølgepool, en lang "Lazy River" kanal, fire vandrutsjebaner som er helt op til 112 meter i længden, børnebassien samt stort saunaområde med jacuzzi, behandlinger og forskellige saunaer. Når I bor her, så har I gratis adgang til badelandet.

  Caféer, butikker og restauranter

  Caféer, butikker og restauranter

  I ferieparken ligger der et supermarked hvor I kan handle ind i. Hvis I ikke gider at lave mad selv i jeres lejlighed, så er I heldige, for der findes nemlig hele 6 restauranter i ferieparken. Derudover findes der også en masse caféer og butikker samt diskoteter og livemusik. I kan også tage bilen ind til de tre nabo byer Willingen, Frankenberg eller Winterberg og gå rundt i de hyggelige små gader og sætte jer på de lokale restaruranter og nyde gode kolde lokale øl.
  Utallige aktivites muligheder

  Utallige aktivites muligheder

  I kommer ikke til at kede jer når I bor I en af lejlighederne i Hochsauerland. Dette er bare et mindre udsnit af aktiviteter som I kan finde i ferielandet: Volleyball, Minigolf, Fodbold, Bowling, Bordfodbold, Sportstuneringer, Basketball. Bordtennis, Klatrevæg, Sportshal, tennis, Casino, Børneklub, Legeplads, Animation, Laser spil, Spa, Fitness og mange flere.
  Luk vinduet X