Bestil online eller ring
7015 4141

Bemærk, at rabatterne først fremgår, når I klikker jer videre på den ønskede bolig

Vælg mellem Last Minute skiferier Sydpå til Østrig, Tyskland, Schweiz eller Tjekkiet (typisk ankomstdag lørdag) og skiferier Nordpå til Norge og Sverige (typisk ankomstdag søndag). Find en billig skiferie blandt vores mange afbudsrejser på skiferie.dk, og vælg mellem de bedste tilbud og ledige skiboliger. Læs mere

Afbudsrejser Sydpå

Afbudsrejser Sydpå

Find afbudsrejser og billige skiferier Sydpå lige her. Vi har alle bedste Last Minute skiferier til både par, familier og venner, der rejser sammen. Her får I udfordringer til alle niveauer - både begyndere og de virkelig garvede.

Afbudsrejser til Østrig
Bestil afbudsrejsen til Østrig, hvor I bl.a. kan fine gode tilbud på skiboliger i Wagrain.
Østrig er oplagt for jer, der søger et stort udvalg af pister til alle niveauer og veludviklet liftsystem. I får store og  lækre skiområder med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Sidst men ikke mindst får I autentisk østrigsk stemning og et dejligt byliv.

Afbudsrejser til Tjekkiet
Leder I efter skiboliger til en billig pris er Spindleruv Mlyn i Tjekkiet det helt rigtig valg for jer.
Spindleruv Mlyn er et godt og smukt skiområde, som er Tjekkiets største med 15 lifter og 25 km pister (7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte). De danske guider og skiinstruktører fra Maskot Guideservice med til at gøre Spindleruv Mlyn til en rigtig god skidestination - især med børn.

Ankomstdag lørdag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag Sydpå om lørdagen. I kan vælge "lørdag" i søgefeltet øverst.
Last Minute skiferie Nordpå

Last Minute skiferie Nordpå

Find Last Minute skiferie og billige skiboliger Nordpå hos skiferie.dk, og vælg mellem Norge og Sverige. Skiferie Nordpå er perfekt med familien og her er store hytter med god plads til familiehygge.

Afbudsrejser til Sverige
Bestil en afbudsrejse til Sverige og få en billig skirejse, der byder på skiforhold, der er meget børnevenlige og perfekte for begyndere. Samtidig er der gode muligheder for vildere pister og langrend til de øvede skiløbere. Sverige er oplagt til både miniferie og en hel uge på ski.

Afbudsrejser til Norge
Tag på Last Minute skiferien til Norge, der byder på uendelige muligheder med skiområder for enhver families smag og niveau. Norge har både familiedestinationer, lange, brede nedfarter, udfordringer til alle, stort udvalg af pister til alle niveauer og fantastiske naturoplevelser.

Ankomstdag søndag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag Nordpå om søndagen. I kan vælge "søndag" i søgefeltet øverst.
Luk vinduet X