Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Zillertal / Mayrhofen, Østrig


Zillertal ankomstdage Zillertal udsigt til loejper og bjerge Zillertal praepareret pist i solen Zillertal skiloeber paa offpist Zillertal tunnel Zillertal skipause paa bjergtoppen Zillertal loejpe samt bjerge i horisonten Zillertal boern paa rullebaand Zillertal gondollift Zillertal pladsen Zillertal udsigt over bjergene Zillertal snebeklaedte hytter Zillertal langrend Zillertal langrendsspor Zillertal snevandring op ad bjerget Zillertal vandring i snesko Zillertal familie der spiser middag Zillertal par der spiser frokost paa bjerget Zillertal madlavning paa grill paa toppen af bjerget Zillertal afslapning med udsigt til skiomraadet Zillertal kaelkebakke Zillertal voksne paa kaelketur

Verdens mest aktive dal - På ski i Zillertal

Zillertal / Mayrhofen er et stort skiområde i Østrig, omgivet af en lang række mindre byer, oplagt til jeres næste skiferie. Skiområdet byder på omkring 450 km pister i alle farver og niveauer, heriblandt Østrigs stejleste pist, som har et fald på hele 78%. Området har dog også mange andre spændende pister i både blå og røde farver. Hvis dine lårmuskler kan stå distancen, kan du blandt andet prøve en af Østrigs længste nedkørsler målt i højdemeter. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 167 km
 • 263 km
 • 39 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om skiferie i Zillertal

  Alt om skiferie i Zillertal

  Zillertal er et sandt skiparadis, hvor der venter jer et væld af fantastiske skioplevelser, som I sent vil glemme. Her kan I drage hen som børnefamilie, familie med ældre børn eller en vennegruppe. Der er oplevelser og pister for alle aldre og alle niveauer. Foruden ski byder området også på mange andre aktiviteter og muligheder. I kan fx spise kæmpe schnitzler, smage hjemmebrændt snaps på Abfahrtshütte eller kælke på flere kilometer lange kælkebakker.

  Bestil din næste skiferie direkte her på siden, eller få hjælp og rådgivning fra en af vores dygtige skieksperter på 7015 4141. Vores skieksperter kender Zillertal og alle områdets pister og hoteller, så de kan hjælpe dig med at skabe den skiferie du drømmer om.
  Ski til alle niveauer i Zillertal

  Ski til alle niveauer i Zillertal

  Zillertal er et stort skiområde omringet af en række hyggelige skibyer, hvorfra du let kan bevæge dig op på pisterne. Området dækker i alt over mere en 450 km pister, og de er næsten alle sammen forbundet med lifter og pister, så I kan bruge dagene i hele området uden problemer. Der går også skibusser mellem nogle af lifterne.

  Skiområdet Zillertal har omkring 167 km blå pister, 263 km røde pister og 39 km sorte, så der er rigeligt at tage fat på uanset hvilket niveau du kører i. Er du en erfaren skiløber kan du blandt andet bevæge dig op på Harakiri, som nok er den stejleste præparerede piste i Østrig med et fald på 78%. Har du trænet benene godt inden skituren, kan du også begive dig ud på en af de længste nedkørsler i Østrig når du besøger Zillertal. Længden er målt i højdemeter og pisten tager dig fra 2500 m.o.h. til 580 m.o.h. når du suser ned mod Zell am Ziller.
  Dansk skiskole I Zillertal/Mayrhofen

  Dansk skiskole I Zillertal/Mayrhofen

  I Zillertal og Mayhofen finder I et hav af danske skiskoler. Skimundi, Skischule Lechner og Skischule Arena tilbyder alle danske skiinstruktører. De danske skiinstruktører i Zillertal gør alt for at I kan få en god og tryg start på ski. De danske skiinstruktørere er eftertragtet, så vi råder jer til at booke den danske skiskole allerede nu, så I er garanteret at få opfyldt jeres ønsker.

  Det er ikke kun i Zillertal/Mayrhofen at der er mulighed for at booke dansk skiskole. Læs mere om hvor der findes danske skiskoler i alperne her.

  Zillertals 4 skiområder

  Zillertals 4 skiområder

  Zillertal kan siges at være opdelt i fire forskellige skiområder: 
  Hochzillertal- Hochfügen - Spieljoch byder på skiløb for alle, området er særlig velegnet til familier, men også til dygtige snowboardere eller dem der søger lidt offpiste. Desuden har området et udtrolig moderne og veludviklet liftsystem.
  Zillertal Arena er det største skiområde i Zillertal og fyldt med skiløb og sjov for familier. Her er der også flere sne- og actionparker til de modige.
  Mayrhofner Bergbahnen er det perfekte skiområde til dem som søger tempo, action og et adrenalinkick, men der er også masser af mulighed for afslapning og selvforkælelse.
  Ski- og Gletscherwelt Zillertal 3000 garanterer sne året rundt på Hintertux gletsjeren. Områdets pister er fyldt med den lækreste puddersne.
  Snesko, skøjter og kælketure

  Snesko, skøjter og kælketure

  Hvis I trænger til nogle timer væk fra pisterne og uden ski på fødderne, så byder Zillertal også på mange andre spændende aktiviteter og sjove oplevelser. I kan fx lege snesko og gå på opdagelse oven på den dybe sne. Dette er en både sjov og anderledes oplevelse, hvor I på rolig vis kommer ud i den smukke østrigske natur. I kan også spænde et par skøjter på fødderne og suse afsted på en af de ni naturlige eller kunstige skøjtebaner der er at finde i området.

  Skal der lidt mere fart og action på, kan I også tage på adskillige kælketurer. I Zillertal finder du nemlig omkring 45 km kælkebaner, hvor du og din familie kan have en masse sjove timer sammen. En lidt anderledes oplevelse i samme kategori er snowtubing, hvilket du kan give dig i kast med omkring Gerlosstein. Her glider du over sneen i store gummiringe, og det er let at få masser af fart på.
  De mest populære boliger i Zillertal

  De mest populære boliger i Zillertal

  På Skiferie.dk kan du bestille hytter og hoteller i flere forskellige byer omkring skiområdet ved Zillertal, besøg fx nogle af vores populære hoteller i Zell am Ziller, Mayrhofen, Fügen eller Hart im Zillertal.

  Hotel Alpendomizil Neuhaus ligger i den hyggelige by Mayrhofen ved Zillertal. Her bor du i luksuriøse værelser, og hotellet har mange fantastiske faciliteter og ligger centralt i byen.

  Appartement Regina ligger i hjertet af Zillertal midt i byen Zell am Ziller. Her bor du kun 150 meter fra en skibus, som tager dig direkte til pisterne, og du bor også tæt på mange andre faciliteter og indkøbsmuligheder på dette hyggelige lejlighedshus. 
  Tag bussen til Mayrhofen og Zell am ziller

  Tag bussen til Mayrhofen og Zell am ziller

  Synes I at det er spild af benzin at kører hele vejen til Zillertal uden at kunne fylde hele bilen op eller gider I ikke at skulle holde jer vågen bag rattet igennem den lange tyske motorvej, så er bussen til Zillertal den helt rigtige løsning for jer. Når I tager bussen, skal I ikke gøre andet end at nyde hinandens selskab og sove igennem hele natten imens at de service minded buschauffører fra SneXpressen tager jer trygt og sikkert hele vejen ned til sneen i alperne.

  I bussen bliver der vist en familiefilm og der er mulighed for at købe kolde og varme drikkevarer. Bussen afgår fra Danmark hver fredag med ankomst til Mayrhofen og Zell am ziller dagen efter om morgenen. Når I skal hjem, afgår bussen lørdagen efter om aftenen og er derved perfekt til jer der gerne vil have muligheden for at have 8 hele dage på ski. Læs mere om busrejsen her.

  Luk vinduet X