Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
100 m
Piste
100 m
Skiskole
750 m
Skitorvet
750 m
Indkøb
900 m
Flotte lejligheder nær pisten
Beliggende i Hundfjället blot 50-100 meter til lift og pist er Trolldalen en attraktiv bolig at vælge på skiferien. Lejlighederne rummer 4-8 personer og er af højeste standard med moderne og flot indretning. I kan fra lejligheden gå til hyggelige restauranter, hvor I kan nyde aftenens middag eller vælge selv at kreere middagen i lejligheden. Læs mere
Ski lift
100 m
Piste
100 m
Skiskole
750 m
Skitorvet
750 m
Indkøb
900 m
Boligtype
Lejlighed
Afstand til piste / lift
Mindre end 100 m.
Ski information
Skitorvet
750 m
Ski lift
100 m
Piste
100 m
Skiskole
750 m
Butikker
Skishop
750 m
Indkøb
900 m
Restaurant/bar
Café
850 m

Trolldalen - Hyggelige lejligheder i Hundfjället

Skønne lejligheder med ski-in/ski-out

Trolldalen byder på fredelige lejligheder med en skøn placering tæt på det hele - men alligevel i rolige omgivelser, hvor I roligt kan sende børnene ud at lege i sneen, mens der bliver lavet mad eller slappet af foran pejsen. Lejlighederne passer perfekt til jer, som ønsker en god base at vende tilbage til efter en lang dag på ski, lidt i kanten af området - uden at komme langt væk fra det hele. Her er et veludstyret køkken med opvaskemaskine - og skal det gøres nemt eller ekstra hyggeligt en dag, ligger restauranterne ikke langt væk.

Mange muligheder ved Hundfjälletscenteret

At bo ved Hundfjällscenteret giver gode muligheder for at komme på ski - uanset niveauet, men ønsker I en pause fra skiene byder Hundfjällscenteret på en masse andre aktiviteter. I kan booke en scootersafari og få en rundtur i området og Tandådalen på blot 2 timer. Der er også mulighed for at slippe sin indre kunstner løs og prøve kræfter med at lave iskulpturer. Der er også mulighed for at shoppe i Stadium, nyde vafler hos Joängets våffelstuga eller nyde en lækker kop kaffe på Sixtens Café. På ankomstdagen kan det anbefales at svinge forbi Frö Restaurang og spiser noget lækker mad, så skiferien får den perfekte start.