Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie i Annaberg i Østrig


Annaberg ankomstdag Annaberg snelandskab Annaberg pist Annaberg hytte Annaberg landskab Annaberg skiskole Annaberg skiskole Annaberg langrend Annaberg par i skoven Annaberg snegang Annaberg off pist Annaberg hesttur Annaberg hestetur Annaberg landskab Annaberg skihytte

Suverænt skiløb i det uspolerede Annaberg

Annaberg er et ideelt område til både venner og familier. Det er en rigtig perle hvad angår skiløb. Så leder I efter hyggeligt og rart område fuld af østrigsk charme og med gode forhold, ikke langt fra Salzburg, så er Annaberg ideelt. Dachstein West har sammenlagt på 142 km pister med mange brede pister. I Annaberg finder I noget den store hytteby Alpendorf Dachstein West, som minder om de Norske og Svenske hyttebyer som mange kender dem. Ganske ideelt for familier og mindre grupper af venner. Området hænger direkte sammen med Gasu, Russbach og Dachstein West. Læs mere

Fra: 2.825 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
1 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 32 km
 • 94 km
 • 16 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om Annaberg

  Alt om Annaberg

  Hold ferie i smukke omgivelser på ski! Rejs til Annaberg i Østrig med hele familien, hvor der venter jer eventyrlige skioplevelser, som I sent vil glemme. Annaberg ligger ikke langt fra Salzburg, og der er god motorvej det meste af vejen. Der venter jer en bred vifte af pister i alle sværhedsgrader, børnevenlige faciliteter og en række hyggelige overnatningsmuligheder. Annaberg er en del af skisportsområdet Dachstein West, hvor der er endnu flere pister at suse ned ad. Nyd noget varmt at drikke, en let forfriskning eller et udsøgt måltid på en af områdets mange delikate restauranter.

  Find og bestil familiens foretrukne skisportssted og bolig online her på Skiferie.dk eller kontakt vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7015 4141, som vil hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeskirejse med gode råd og tips. 
  Hyggelige hytter i Annaberg

  Hyggelige hytter i Annaberg

  Skiferie.dk byder på eventyrlige hoteller, lejligheder og hytter for hele familien i hyggelige Annaberg. Oplev blandt andet en idyllisk og rolig stemning i hyttelandsbyen Alpendorf Dachstein West. Bjælkehytterne danner de perfekte rammer for hygge og afslapning efter en lang dag på ski. Hytterne har plads til 6 - 10 personer, og ligger ca. 50-150 meter fra pisterne, som afhænger af den respektive hytte. De indeholder alle et fuldt udstyret køkken, en dagligstue og fine soveværelser. Glæd jer til at koble helt af fra hverdagens stress og jag i den indendørs swimmingpool eller i én af saunaerne, der ligger i hyttelandsbyen. Der kan købes snacks og bestilles friskbagt morgenbrød hver dag i minimarkedet, og i Alpendorf Dachstein West er familiens mindste bestemt ikke glemt. Udover swimmingpoolen kan de små lege i Toy-house, som ligger ved receptionen, eller deltage i de sjove og kreative aktiviteter i miniklubben - for børn på 1 år eller derover.
  Læs mere om Alpendorf Dachstein West her.
  Eventyrligt skiområde

  Eventyrligt skiområde

  Glæd jer til puddersne, sneklædte træer og følelsen af suset ned ad løjperne til udsigten af Østrigs høje bjerge! Da Annaberg er forbundet med Dachstein West er der et væld af faciliteter for alle niveauer fordelt på 113 km pister for både skiløbere og snowboardere. Familiens mindste og nybegyndere kan i trygge rammer begive sig ud på ski på Annabergs blidere bakker ved Skizentrum Reidl og i det eventyrlige Anna-land, hvor der både er torvlift og rullebåndslift. Er I til fart over feltet, udfordrende skiløb og vilde tricks er der masser at give sig til for de mere erfarne skiløbere i Annaberg. Her venter der jer ski-/boardercross strækninger, rails og boxes i Anna-park. Ydermere kan I suse ned ad de svære og krævende FIS-klassificerede bakker og pukkelpister. I Annaberg er der desuden rig mulighed for både langrend og vandreture med snesko.
  En børnevenlig destination

  En børnevenlig destination

  Annaberg er et sandt feriehit for børnefamilierne! Skisportsområdet byder familiens mindste velkomne til en verden fuld af grin, fantasifulde lege og en sikkerhed i top. Der er både mulighed for skiskole samt børnepasning. Børn fra 1 år kan i Fuxi's Kids Club blive passet på time- og dagsbasis, hvor der vil være drikkevarer, snacks og frokost på forespørgsel. Der vil være skiskole for børn fra 3 år og op efter, som er en genial mulighed for de mindste. Annabergs maskot Fuxi og skiskolen vil give jeres børn de bedste forudsætninger for at få en mindeværdig ferie, hvor der læres at stå på ski og skabes nye venskaber på tværs af lande. Skiinstruktørerne vil lære børnene tekniske elementer omkring det at stå på ski samt en masse leg i sneen. Herefter kan de små nyde en tiltrængt frokost i varmestuen, hvor maskotten Fuxi vil læse spændende ski-historier op.
  Aktiviteter & spisemuligheder

  Aktiviteter & spisemuligheder

  Når I kommer hjem fra en lang dag på ski og ønsker at have det sjovt med hele familien på andre måder end skiløb, byder Annaberg og området i Dachstein West på flere sjove aktiviteter. Tag på en romantisk kanekørsel eller på en sjov vandretur med snesko. For vildere aktiviteter kan det smukke skiområde opleves fra luften med panoramaudsigt fra en luftballon eller ved paragliding, som kan bookes i området. I kan spille curling, stå på skøjter eller komme på en slædetur med heste. For jer der ønsker at udfordre grænser, kan I prøve kræfter med isklatring, som mest er for de modige sjæle.

  Når mørket falder på, og sulten melder sig, vil der være masser af delikate muligheder ay benytte sig af i området, hvis I ikke ønsker at kokkere selv. I byerne i Dachstein West, Gosau, Russbach og Annaberg er der gode muligheder for at opleve god, traditionel østrigsk spise, og der vil være gratis shuttle-busser mellem byerne.
  Luk vinduet X