Book online eller ring til os!
7015 4141

Skiferie i Harzen - 4 hyggelige områder

Kun ca 4,5 timer i bil fra Puttgarden ligger Harzen, der i aller højeste grad anbefales til en forlænget weekend eller miniferie på ski med familien. Ikke blot er det nemt at komme til med bil fra Danmark, men det er oven i købet en billig måde at holde skiferie på.Skiferie i Harzen - 4 hyggelige områder
Kun ca 4,5 timer i bil fra Puttgarden ligger Harzen, der i aller højeste grad anbefales til en forlænget weekend eller miniferie på ski med familien. Ikke blot er det nemt at komme til med bil fra Danmark, men det er oven i købet en billig måde at holde skiferie på. Læs mere

Harzen i Tyskland

Skiområderne St. Andreasberg og Wurmberg

Skiområdet St. Andreasberg er ikke stort men meget hyggeligt og har mange fordele. Man bruger ikke lang tid i lange liftkøer, det er billigt, det er nemt at finde hinanden og atmosfæren på stedet er super hyggelig. Området har 44 km langrendsløjpe hvis nogen i selskabet skulle have lyst til det. Området her byder på 2 stollifte og 2 x slæbelifte. Ca. 33% af pisterne er blå, 17% røde og hele 50% betegnes som svære. På toppen af bakken ligger en hyggelig restaurant hvor priserne er meget rimelige.  Priserne for liftkort ligger på ca. 28€ pr voksen for 1 dag og 46€ for et 2 dages liftkort. For børn ligger prisen fra 17€ for 1 dag og og 27 for 2 dages liftkort. Wurmberg er et lille men familie/begyndervenligt skiområde.  Området har i alt 12 km pister og den længste nedfart er 4,3 km. Området har 1 gondollift, en stollift og 4 slæbelifter. Ca. 80% af pisterne er blå, 7% røde og 13% er sorte pister. Spredt  i områder er der forskellige små restauranter at finde, og ønsker man at leje ski gøres dette bd bunden af stolliften.  

Læs mere om Harzen

Har I lyst til en skiferie, men vil helst ikke køre for langt og helst ikke skulle have den store pung frem, så skal I vælge Harzen. Tag på ferie i Harzen - Nordtysklands bjergmassive område - som byder på spændende oplevelser hele året rundt, og som har fantastiske naturområder i de perfekte rammer for hele familien i en skøn ferielejlighed. 

Der er mange gode grunde til at vælge netop Harzen som destination til jeres næste skiferie. Herunder har vi samlet nogle af dem:

  • Flere forskellige skiområder med smuk natur
  • Familievenlig skiferie
  • Skiskole til både ski og snowboard
  • Nemt at nå med bil fra Danmark

Mere om Harzen

Ikke mange kender til Harzens skiområder. I kan besøge Harzen hele året rundt, når sommerens skovklædte grønne bjergsider bliver gule, orange og røde om efteråret, eller når sneen daler stille og gør bjergsiderne hvide om vinteren. Om vinteren kan I nyde glaserede æbler, duften af brændte mandler og drikke varm Glühwein på julemarked i byerne Goslar og Wernigerode. I er garanteret julestemning og kan købe håndværk, nyde hjemmebag eller høre julekoncerter. Harzen er et godt valg, hvis man har en eller flere med der ikke ønsker at stå på ski. Harzen byder på oplevelser ud over det sædvanlige, og en af de helt store attraktioner er Wernigerode Slot, som kan ses på toppen af et af de skovklædte bjerge. Slottet har tidligere været en middelalderborg, og den fornemmelse vil I også få, når I træder igennem slottes porte til en fantastisk udsigt over Harzen. En besøgsværdig by er Quedlinburg, som er optaget på UNESCO's verdensarvliste, og viser et moderne folk i en gammel by med smukke bygningsfacader. Besøg den højst beliggende by St. Andreasberg og gå op ad Herrenstrasse, som menes at være den stejleste gade i Europa.