Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Harzen i Tyskland


Skiferie i Harzen - 4 hyggelige områder

Kun ca 4,5 timer i bil fra Puttgarden ligger det naturskønne område Harzen. Harzen er ikke kun attraktivt om sommeren, men kan i aller højeste grad anbefales til en forlænget weekend eller miniferie på ski med familien. Ikke blot er det nemt at komme til med bil fra Danmark, men det er oven i købet en billig måde at holde skiferie på. Skiområderne i Harzen er Wurmberg/ Braunlage, St. Andreasberg, Goslar og Hohegeiss. Området har oftest virkelig gode vinter og sne forhold, og til at give ekstra sikkerhed, er der naturligvis snekanoner. Læs mere

Fra: 2.407 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
5 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 8 km
 • 18 km
 • 18 km
 • 1 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  15.02 til 21.02
  Mandag - Søndag
  15.02 til 20.02
  Mandag - Lørdag
  15.02 til 19.02
  Mandag - Fredag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Skiområderne

  Skiområderne

  Harzen´s skiområde er fordelt over flere mindre områder. Det største skiområde hedder Wurmberg Braunlage og er også det mest kendte af områderne. I kan sagtens få en dag eller to til at gå i selve Wurmberg Braunlage området. Når I vil ud og prøve nogle af de andre gode skiområder i Harzen, så er der ikke længere end 11 km til St. Andreasberg, 12 km til Hohegeiss og 36 km til Goslar.

  Wurmberg - Skiområde
  Wurmberg er et lille men familie/begyndervenligt skiområde.  Området har i alt 12 km pister og den længste nedfart er 4,3 km. Området har 1 gondollift, en stollift og 4 slæbelifter. Ca. 80% af pisterne er blå, 7% røde og 13% er sorte pister.

  Spredt  i områder er der forskellige små restauranter at finde, og ønsker man at leje ski gøres dette ved bunden af stolliften.  Priserne for liftkort ligger på ca. 32€ pr voksen for 1 dag og 56€ for et 2 dages liftkort.
  For børn ligger prisen fra 16€ for 1 dag og og 28€ for 2 dages liftkort.

  St. Andreasberg - Skiområde
  Skiområdet St. Andreasberg er ikke stort men meget hyggeligt og har mange fordele. Man bruger ikke lang tid i lange liftkøer, det er billigt, det er nemt at finde hinanden og atmosfæren på stedet er super hyggelig. Området har 44 km langrendsløjpe hvis nogen i selskabet skulle have lyst til det.
  Området her byder på 2 stollifte og 2 slæbelifte. Ca. 33% af pisterne er blå, 17% røde og hele 50% betegnes som svære.

  På toppen af bakken ligger en hyggelig restaurant hvor priserne er meget rimelige.  Priserne for liftkort ligger på ca. 28€ pr voksen for 1 dag og 46€ for et 2 dages liftkort.
  For børn ligger prisen fra 17€ for 1 dag og og 27 for 2 dages liftkort.
  Dansk skiskole i Harzen

  Dansk skiskole i Harzen

  Danskere elsker Harzen! Og derfor tilbyder Skischule Braunlage selvfølge skiundervisning af danske skilærer. Her bliver I mødt af danske skilærer der brænder for deres arbejde og som har gjort deres arbejde som skilærer til en livsstil. De danske skilærer hjælper på både tryghedsfølelsen samt indlæringen for de mindste. Syd for den danske grænse tilbyder hele 13 destinationer danske skilærer.

  Læs mere om Harzen

  Læs mere om Harzen

  Vi kender Harzen! 
  Har I lyst til en skiferie, men vil helst ikke køre for langt og helst ikke skulle have den store pung frem, så skal I vælge Harzen.
  Tag på ferie i Harzen - Nordtysklands bjergmassive område - som byder på spændende oplevelser hele året rundt, og som har fantastiske naturområder i de perfekte rammer for hele familien i en skøn ferielejlighed.

  Book skiferien online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 70 15 41 41.

  Hvorfor vælge Harzen?
  Der er mange gode grunde til at vælge netop Harzensom destination til jeres næste skiferie. Herunder har vi samlet nogle af dem:

  • Flere forskellige skiområder med smuk natur
  • Familievenlig skiferie
  • Skiskole til både ski og snowboard
  • Nemt at nå med bil fra Danmark
  Mere end bare et skiområde

  Mere end bare et skiområde

  Naturskønne Harzen
  Ikke mange kender til Harzens skiområder. I kan besøge Harzen hele året rundt, når sommerens skovklædte grønne bjergsider bliver gule, orange og røde om efteråret, eller når sneen daler stille og gør bjergsiderne hvide om vinteren.

  Om vinteren kan I nyde glaserede æbler, duften af brændte mandler og drikke varm Glühwein på julemarked i byerne Goslar og Wernigerode. I er garanteret julestemning og kan købe håndværk, nyde hjemmebag eller høre julekoncerter. 

  Mere end bare et skiområde
  Harzen er et godt valg, hvis man har en eller flere med der ikke ønsker at stå på ski. Harzen byder på oplevelser ud over det sædvanlige, og en af de helt store attraktioner er Wernigerode Slot, som kan ses på toppen af et af de skovklædte bjerge.

  Slottet har tidligere været en middelalderborg, og den fornemmelse vil I også få, når I træder igennem slottes porte til en fantastisk udsigt over Harzen. En besøgsværdig by er Quedlinburg, som er optaget på UNESCO's verdensarvliste, og viser et moderne folk i en gammel by med smukke bygningsfacader. Besøg den højst beliggende by St. Andreasberg og gå op ad Herrenstrasse, som menes at være den stejleste gade i Europa.
  Luk vinduet X