Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Harzen

Skiferie i Harzen - 4 hyggelige områder

Kun ca 4,5 timer i bil fra Puttgarden ligger Harzen, der i aller højeste grad anbefales til en forlænget weekend eller miniferie på ski med familien. Det er nemt og billigt at komme til med bil fra Danmark.Skiferie i Harzen - 4 hyggelige områder
Kun ca 4,5 timer i bil fra Puttgarden ligger Harzen, der i aller højeste grad anbefales til en forlænget weekend eller miniferie på ski med familien. Det er nemt og billigt at komme til med bil fra Danmark. Læs mere

Harzen i Tyskland

Skiområderne St. Andreasberg, Wurmberg og Erlebnisboksberg

Tager I på skiferie til Harzen, kan I opleve skiområderne:

  • St. Andreasberg, der ikke er stort, men meget hyggeligt og har mange fordele. Man bruger ikke lang tid i lange liftkøer, det er billigt, det er nemt at finde hinanden og atmosfæren på stedet er super hyggelig. Området har 44 km langrendsløjpe hvis nogen i selskabet skulle have lyst til det. Området her byder på 2 stolelifte og 2 x slæbelifte.
    Ca. 33% af pisterne er blå, 17% røde og hele 50% betegnes som svære. På toppen af bakken ligger en hyggelig restaurant hvor priserne er meget rimelige.  Priserne for liftkort ligger på ca. 28€ pr voksen for 1 dag og 46€ for et 2 dages liftkort. For børn ligger prisen fra 17€ for 1 dag og og 27 for 2 dages liftkort. 
  • Wurmberg/Braunlage er et lille men familie/begyndervenligt skiområde. Området har i alt 12 km pister og den længste nedfart er 4,3 km. Området har 1 gondollift, en stollift og 4 slæbelifter. Ca. 80% af pisterne er blå, 7% røde og 13% er sorte pister. Spredt  i områder er der forskellige små restauranter, og ønsker I at leje ski, kan det gøres ved bunden af stolliften.  
  • Erlebnisboksberg ; ved byen Goslar ligger "ErlebnisBocksBerg"som har fem nedfarter med i alt 4,3 km. Pisterne er særligt egnet til familier med børn. Til de mindste er der en børnelift med en 200 m lang nedfart, hvor de i fred og ro træne de første sving. Skiområdet har nedfarter i forskellige sværhedsgrader samt en 1,5 km lang kælkebane en af de  længste i Harzen og så er den oplyst om aftenen. Moderne snekanoner sørger på nedfarterne for snesikkerhed.

Læs mere om Harzen

Har I lyst til en skiferie, men vil helst ikke køre for langt og helst ikke skulle have den store pung frem, så skal I vælge Harzen i Tyskland. Det er Nordtysklands bjergmassive område, som byder på spændende oplevelser hele året rundt og har fantastiske naturområder.

Der er mange gode grunde til at vælge netop Harzen som destination til jeres næste skiferie. Herunder har vi samlet nogle af dem:

  • Flere forskellige skiområder med smuk natur
  • Familievenlig skiferie
  • Skiskole til både ski og snowboard
  • Nemt at nå med bil fra Danmark

Mere om Harzen

I kan besøge Harzen hele året rundt, når sommerens skovklædte grønne bjergsider bliver gule, orange og røde om efteråret, eller når sneen daler stille og gør bjergsiderne hvide om vinteren. 

Om vinteren kan I nyde glaserede æbler, duften af brændte mandler og drikke varm Glühwein på julemarked i byerne Goslar og Wernigerode. I er garanteret julestemning og kan købe håndværk, nyde hjemmebag eller høre julekoncerter. 

Harzen er et godt valg, hvis man har en eller flere med, der ikke ønsker at stå på ski. Harzen byder på oplevelser ud over det sædvanlige, og en af de helt store attraktioner er Wernigerode Slot, som kan ses på toppen af et af de skovklædte bjerge. Slottet har tidligere været en middelalderborg, og den fornemmelse vil I også få, når I træder igennem slottes porte til en fantastisk udsigt over Harzen. 

En besøgsværdig by er Quedlinburg, som er optaget på UNESCO's verdensarvliste, og viser et moderne folk i en gammel by med smukke bygningsfacader. Besøg den højst beliggende by St. Andreasberg og gå op ad Herrenstrasse, som menes at være den stejleste gade i Europa.