Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 4141

Skiferie i Norge og Sveriges fjelde

Fjeldferie i Norge eller Sverige er lig med skiferie! Det er en stor skifavorit, hvor I er omgivet af smukke, snedækkede fjelde og grønne trækroner, som titter frem bagved sneen og skaber en vidunderlig ro, når mørket falder på.

De mange lækre hytter og lejligheder på fjeldet tiltrækker hvert år mange danskere i julen og vinterferien. I bor midt på fjeldet ofte med eget køkken og åben pejs, som indbyder til hygge og samvær med familien. Samtidig er de lange, brede løjper lige udenfor døren, så I nemt kan holde frokostpause i hjemlige omgivelser. 

Selvom fjeldferie for mange danskere er ensbetydende med skiferie, får I et væld af andre aktiviteter både sommer og vinter. De skandinaviske destinationer har udviklet sig til helårs destinationer med rig mulighed for en aktiv fjeldferie med vandring, mountain biking, rafting eller afslapning i poolen eller spaafdelingen, som efterhånden findes på mange hoteller og lejligheder.

Hos skiferie.dk er vi eksperter i kør-selv skiferie, og her på siden kan I finde inspiration og læse mere om uforglemmelige skioplevelser i de norske eller svenske fjelde.

Fjeldferie Sverige

Tag på en skiferie med hele familien i det svenske fjeld, og oplev et ideelt skiområde til børnefamilien eller nybegyndere på ski. 

Her venter et væld af hyggelige skiboliger, smukke omgivelser, få timers kørsel fra Danmark og udfordringer til enhver skiløber uanset niveau. Det er en unik oplevelse at bo i de svenske fjelde, hvor I har alt hvad I har brug for både inde og lige uden for boligen. Helt ideelt for jer, der ønsker en hyggelig familieferie, med masser af nærvær og skønne oplevelser.

Udvalg af de bedste destinationer til fjeldferie i Sverige:

Fjeldferie Norge

Hvis jeres skiferie går til de norske fjelde, kan I opleve høj snesikkerhed, gode faciliteter både i og uden for skiboligerne, fantastisk skiløb til alle niveauer, sjove udfordringer på langrend og snowboard og ikke mindst fantastisk smukke omgivelser. 

En fjeldferie i Norge er ren idyl og hygge. Det er en ideel skiferie for børnefamilien, og Norge lægger en dyd i at værne om børnene, med masser af sjove aktiviteter og gode faciliteter.  

Udvalg af de bedste destinationer til fjeldferie i Norge:

Fjeldferie i Norge & Sverige

Hvorfor fjeldferie i Norge?

Skiområderne i det norske fjeld byder på et væld af muligheder og udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. Det norske fjeld er med sin snesikkerhed uden tvivl et sandt skiparadis, som både små og store vil elske. På en fjeldferie i Norge kan I vælge mellem forskellige hytter, lejligheder og hoteller, hvorfra I kan nyde fjeldets skønne udsigt. Her findes desuden en bred vifte af restauranter, butikker, barer og indkøbsmuligheder, som vil sætte prikken over i'et på jeres skiferie.

  • Trysil har et godt og varieret terræn med intet mindre end 20 grønne pister, 17 blå pister, 17 røde pister og 11 sorte pister. På denne måde er det fantastisk sjov og udfordrende skiløb for både nybegyndere og erfarne skiløbere. 
  • Hemsedal er et af Nordens bedste skidestinationer, og det er ikke uden grund. Her finder I børnevenlige skiområder, kilometerlange pister og hyggelige hytter for hele familien. Det varierede terræn har skiløb til alle niveauer - både alpin, langrend og snowboard..


Hvorfor fjeldferie i Sverige?

På en skiferie i det svenske fjeld vil I med garanti få en kæmpe oplevelse med både smukke, naturrige omgivelser, et fantastisk skiløb til både nybegyndere og erfarne samt en bred vifte af hyggelige skiboliger, der vil danne rammen om familiens fjeldferie. Her er alt fra autentiske hytter til moderne lejligheder, og fællesnævneren for dem alle er den fremragende udsigt fra fjeldet. På pisterne i det svenske fjeld er der god sne og udfordringer for alle niveauer. 

  • Lindvallen tilbyder Europas største sammenhængende skiområde for børn. Her venter intet mindre end 56 forskellige pister, hvoraf 29 af dem er grønne og ideelle for børn og nybegyndere.
  • Tandådalen/Hundfjället har uendelige skimuligheder i de to store, børnevenlige og udfordrende skiområder. Skiområderne er tæt placeret, hvorfor I kan nyde godt af et liftkort, der giver jer adgang til begge områder.