Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Meribel



Skiferie i hyggelig fransk alpelandsby midt i De 3 Dale

Når I vælger Meribel til jeres næste skiferie, kan I være sikre på at få en autentisk skioplevelse midt i en hyggelig mindre alpelandsby. Meribel ligger centralt i forhold til De 3 Dale, som giver jer mulighed for at udforske områdets ialt 600 km. pister, herunder populære Val Thorens. Og med adgang til det lokale og moderne skianlæg, kan hele familien prøve kræfter med forskelligt skiløb på alle niveauer i franske Meribel. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 78 km
 • 234 km
 • 228 km
 • 60 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Læs mere om Meribel

  Læs mere om Meribel

  Bo i hjertet af De 3 Dale
  Meribel er en hyggelig og mindre fransk alpelandsby med perfekte muligheder for at opleve tranditionel stemning på skiferien. Her bor I centralt i De 3 Dale også kendt som "Les Trois Valées", i betagende bjergrige omgivelser.

  Alsidigt skiløb
  Skiområdet er det perfekte udgangspunkt for såvel begyndere, familier og øvede med sine alsidige pister. I kan dermed give børnene en god start på skiene og samtidigt se frem til udfordringer for både rutinerede skiløbere og snowboardere.      
  Derfor skal I vælge Meribel

  Derfor skal I vælge Meribel

  Skiløb for hele familien
  I Meribel finder I forskellige pister til ethvert temperament og ambitionsniveau i familien. I har adgang til både børne- og begyndervenlige pister samtidigt med at I kan prøve kræfter med mere udfordrende pister. For de rutinerede skiløbere er der nemlig blå pister med fald på op til 1.300 højdemeter på pisten fra Tournéte til Les Allures!

  Varierende og forbundet skiløb
  Meribel byder også på et stort skianlæg med skiløb under og over trægrænsen. Skiliften i Meribel er tilmed moderne, hvilket reducerer ventetiden, så I får mere tid til skiløb i området på jeres skiferie. Endeligt er det en absolut fordel, at Meribel er intet mindre end midtpunktet i verdens største lift-forbundne skiområde!
  Udforsk flere skiområder

  Udforsk flere skiområder

  Prøv flere skiområder på skiferien
  Da Meribel ligger i hjertet af De 3 Dale, kan I være sikre på at finde netop dét område som passer bedst til jeres ønsker til skiferien. Skiområdet hænger nemlig sammen med skiområderne Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Les Menuires, St. Martin de Belleville og Val Thorens. 

  Fælles for skiområderne er, at de alle byder på fantastiske og velpræparerede pister. Hvor I med sikkerhed vil finde noget for enhver skiløbers smag og niveau.
  Oplev alpelandsbyen Meribel

  Oplev alpelandsbyen Meribel

  Butikker, restauranter og barer
  Når skidagen går på hæld, kan I begive jer ned ad hovedgaden i Meribel. Her kan I shoppe i spændende butikker, nyde aftensmaden på lækre spisesteder og slutte dagen af i byens hyggelige barer.

  OL sportcenter med skøjtehal 
  Og hvis I i familien gerne vil udfolde jer endnu mere aktivt uden for pisterne, så finder I tilmed et stort sportcenter med tilhørende skøjtehal i Meribel. Sportcenteret blev opført til vinter OL i 1992 og udgør et praktisk samlingspunkt i byen. 
  Se alperne udenfor pisterne

  Se alperne udenfor pisterne

  Aktiviteter og udflugter i Meribel 
  Hvis I skulle få lyst til at prøve endnu flere aktiviteter og udflugter udenfor pisterne, er der rig mulighed for dette i Meribel. I kan nemlig bl.a. prøve kræfter med is-klatring, tage på opdagelse i de sneklædte alper med sne-sko eller snescooter I med garanti være sikret en oplevelsesrig skiferie i de franske alper med base i Meribel og De 3 Dale.  
   
  Luk vinduet X