Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Alpin Lodge i Hemsedal - bolig set udefra Alpin Lodge i Hemsedal - oplyst pist Alpin Lodge i Hemsedal - traeklift Alpin Lodge i Hemsedal - skiomraade lige ved bolig Alpin Lodge i Hemsedal - lejligheder Alpin Lodge i Hemsedal - parkering ved bolig Alpin Lodge i Hemsedal - pejsestue Alpin Lodge i Hemsedal - kage og kaffe Alpin Lodge i Hemsedal - café

Bo lige til børneområdet og liften

Når I tager afsted på skiferie til fantastiske Hemsedal, er en Alpin Lodge lejlighed det helt ideelle udgangspunkt til jer, der rejser mange afsted. Her kan I nemlig bo 8 eller 14 personer i store og komfortable lejligheder, der byder på en moderne arkitektur i træ og sten. Lejlighederne ligger smukt placeret i dejlige omgivelser og direkte til pisten med ski in/ski out til både lifte og bakker i børneområdet. Herfra har I desuden kort afstand til flere restauranter, god underholdning, langrendsløjper og en stemningsfuld sportsbar med bowling og diverse spil. Læs mere

Fra: 2.377 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
1 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 25m
 • Skiskole: 20m
 • Indkøb: 50m
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Læs mere om Alpin Lodge

  Læs mere om Alpin Lodge

  Skønne lejligheder med god beliggenhed
  Alpin Lodges lejligheder er af høj standard og er med til at danne rammen om en dejlig skiferie I sent vil glemme. Efter en lang dag på ski kan I komme hjem til jeres lejlighed og nyde en hyggelig aften i med god atmosfære. Med ski in/ski out, restauranter og gode indkøbsmuligheder lige i nærheden, er Alpin Lodge en skøn destination til jer, der skal afsted på skiferie.

  Find og book jeres lejlighed i Alpin Lodge online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieeksperter på tlf. 7015 4141, der sidder klar til at give jer gode råd og vejledning.
  Bo lige ved pisterne

  Bo lige ved pisterne

  Når I tager på skiferie til Hemsedal og bor i en dejlig lejlighed hos Alpin Lodge, kan I nyde godt af ski in/ski out til både lift og børneområde. Her har I nemlig transportlift og børneområdet Gaupeland, lige uden for døren, og I kan tage transportliften, som går direkte op til Ekspressheisen, hvorfra I har adgang til alle pister og lifte i Hemsedals skiområde.

  Alpin Lodge er det helt ideelle valg, hvis I rejser med børn, idet I bor lige til børneområdet. Derudover kan I trygt sende børnene afsted i Valles skiskole, hvor de i selskab med deres nye skikammerater, snemanden Valle og de veluddannede instruktører vil lære teknikken gennem sjov og leg.
  Restauranter og indkøbsmuligheder

  Restauranter og indkøbsmuligheder

  Alt under samme tag
  Alpin Lodges lejligheder er bygget i naturskønne materialer, og under samme tag finder I bl.a. en sportsshop, skiudlejning, en hyggelig restaurant og bar samt en dagligvarebutik, hvor I hurtigt og nemt kan få handlet ind, hvis I foretrækker at lave jeres mad selv hjemme i lejligheden.

  I kort afstand fra Alpin Lodge finder I desuden en sportsbar, hvor I kan spille bowling og andre sjove spil, og her kan I få stillet sulten hos en af de skønne restauranter.
  Luk vinduet X