Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie St. Johann im Pongau

Skiløb og skønt byliv i St. Johann

Midt i provinsen Salzburg i Østrig, finder du denne skønne skiferieperle. St.Johann ved Wagrain byder på lækker og varieret skiløb til alle niveauer, samtidig med at byen i sig selv er fuld af liv og spændende aktiviteter.Skiløb og skønt byliv i St. Johann
Midt i provinsen Salzburg i Østrig, finder du denne skønne skiferieperle. St.Johann ved Wagrain byder på lækker og varieret skiløb til alle niveauer, samtidig med at byen i sig selv er fuld af liv og spændende aktiviteter. Læs mere

Skiferie i St. Johann ved Wagrain

Alt om skiferie i St. Johann

St. Johann ved Wagrain er en yndet skifestination blandt mange danskere, og det er der bestemt mange gode grunde til. Her får du mange forskellige pister til alle niveauer, du er placeret tæt på et af Østrigs største skiområder, hvor du har Wagrain og Flachau lige ved siden af. 

Foruden muligheden for masser af dejligt skiløb, byder St. Johann også på et rigt og livligt byliv og mere rolig landsbyidyl, hvis I besøger den hyggelige by Alpendorf. 

Book din næste skiferie gennem skiferie.dk. Kontakt vores dygtige skieksperter, som også sidder klar på 7015 3939.

Masser af skimuligheder i St. Johann ved Wagrain

I St. Johann og Alpendorf i Østrig finder du omkring 120 km lækre præparerede pister, hvor der absolut er noget for ethvert niveau. Her kan du give dig i kast med omkring 30 km blå pister, 80 km røde og 4 km sorte. Ønsker du at avancere yderligere, er der også mulighed for at køre lidt offpiste. 

Besøger du St. Johann ved Wagrain på din skiferie, har du også adgang til hele Salzburger Sportwelt hvilket, foruden St. Johan og Alpendorf også indebærer Wagrain, Flachau og Kleinarl, hele Gasteindalen og meget mere. Her kan du drage rundt i de forskellige områder ved hjælp af forskellige lifte og pister, og der åbner sig hurtigt en verden af ski-muligheder og nye udfordringer for hele familien. Her kommer I bestemt ikke til at kede jer.

Byerne St. Johann og Alpendorf

St. Johann
St. Johann er en skøn by, som bestemt er et besøg værd, både sommer og vinter. Byen er spækket med hyggelige gader, flotte butikker, lækre restauranter og meget mere, som du vil kunne nyde godt af på din ferie i St. Johann. Trænger I til et par timer væk fra pisterne, byder byen også på mange dejlige aktiviteter, I kan fx tage en tur i en kane, suse ned ad den lokale kælkebakke eller lege ballerina på skøjtebanen. 

Alpendorf 
Alpendorf er en lidt mindre by, men mindst lige så hyggelig som St. Johann. Her finder du ligeledes et bredt udvalg af spændende spisesteder og sjove afterskispots.