Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie til Nendaz/Veysonnaz i Schweiz


Nendaz/Veysonnaz ankomstdage Nendaz/Veysonnaz skiskole Nendaz/veysonnaz familie Nendaz/Veysonnaz skilift Nendaz/Veysonnaz bjergside Nendaz/Veysonnaz ankomstdage Nendaz/Veysonnaz ankomstdage Nendaz/Veysonnaz ankomstdage Nendaz/Veysonnaz ankomstdage Nendaz/Veysonnaz ankomstdage Nendaz/Veysonnaz offpist Nendaz/Veysonnaz ankomstdage Nendaz/Veysonnaz ankomstdage

Fantastisk skiløb for alle niveauer

I det sydvestlige Schweiz er Nendaz/Veysonnaz placeret, som er en del af "De fire dale". Dette skisportssted er ideel for jer, der drømmer om eventyrlige bjerge i horisonten, hyggelige restauranter, løjper for alle aldre og niveauer samt original alpehygge! Dette naturskønne skisportssted gør det til en tryg og mindeværdig oplevelse for de små og familiens nybegyndere, da Nendaz/Veysonnaz byder på transportbånd, børnelifter og begynderpiste. For de garvede skiløbere er der et væld af off-piste at drage ud på, som med sikkerhed vil byde på adrenalinrus og naturrige oplevelser. Læs mere

Fra: 1.300 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
1 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 43 km
 • 159 km
 • 18 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Skiferie i Nendaz/Veysonnaz

  Skiferie i Nendaz/Veysonnaz

  Velkommen til et fantastisk skisportssted, Nendaz/Veysonnaz! Det pragtfulde Schweiz er et smukt sted at rejse hen på skiferie, som stadig mange endnu ikke har fået øjnene op for. Skisportsstedet er en del af "De fire dale", hvor I f.eks. også kan vælge at besøge det luksuriøse Verbier. I får hele 412 km eventyrlig skiløb, hvor alle aldre, niveauer, snowboardere, langrendsløbere og skiløbere trygt kan begive sig ud på udfordrende og sjove nedfarter. Dette skønne skisportssted byder ikke kun på suveræn skiløb, men også charmerende restauranter, intime caféer og barer, vilde diskoteker og et 2200 kvadratmeter stort spaområde, Spa des Bisses, så I kan få slappet helt af efter en lang dag i den friske luft.

  Find og book ferien i dag
  Familiens næste skiferie kan bestilles online her på Skiferie.dk, eller via vores hjælpsomme og erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141.
  Eventyrlig skiløb for alle

  Eventyrlig skiløb for alle

  Fortvivl ej! Nendaz og Veysonnaz har skiløb for alle uanset niveau og alder. Disse to områder ligger kun 9 km fra hinanden og er begge en del af "De fire dale". Trods afstanden hænger deres lifte og pister sammen, og netop derfor bliver de betragtet som værende et skisportssted. I kan købe et liftkort til "De fire dale", så I kan drage nytte af hele 412 km pister. Med 25 km sorte piste og en bred vifte af udfordrende og smukke off-piste vil de dygtigste skiløbere også elske Nendaz/Veysonnaz. Piste de L'Ours er et rent paradis for den garvede skiløber, da pisten er blevet brugt som World Cup styrtløbspist hele 30 gange. Der er 205 km blå pister for de mindre øvede og 170 km røde pister. Langrendsløberne er bestemt ikke glemt i Nendaz/Veysonnaz, da der i området er hele 17 km langrendsspor samt 80 km langrendsspor i "De fire dale". Med i alt 12 kabinelifte, 7 tog/baner, 34 stolelifte og 47 slæbelifte vil I opleve et velfungerende liftsystem, som forbinder de fire dale på bedste vis.
  Skiløb for de små

  Skiløb for de små

  Nendaz/Veysonnaz er et oplagt skisportssted at tage familiens mindste med, da stedet er langt roligere og mindre hektisk end det kendte, Verbier. Der er mulighed for skiskole for både børn og voksne, garvede og nybegyndere, så alle får en tryg og mindeværdig første oplevelse på de lange brædder. Her vil der være masser af sjove lege og jævnaldrende at lære det med.Familiens mindste kan glæde sig til skattejagt på ski, kælketure, snowtubing og sjove nedfarter med små forhindringer og animationer, der gør det til en sand leg. Hvis I skulle få brug for det på skiferien, tilbyder området børnepasning for børn mellem 18 måneder til 8 år, hvor der vil være mulighed for pasning en halv dag til en hel dag med frokost 20 minutter fra Veysonnaz, i Thyron. Børn vil elske de mange aktiviteter, der er uden for pisterne i form af badeland, bowling og hestevognsture.
  Aktiviteter & udflugtsmuligheder

  Aktiviteter & udflugtsmuligheder

  I kan glæde jer til de mange aktiviteter, der er uden for pisterne i området. Hele familien kan med sikkerhed finde et væld af aktiviteter, der vil falde i god jord hos alle uanset alder og interesse. I kan f.eks. nyde en dag i den indendørs swimmingpool, hvor der vil være mulighed for ren afslapning i form af spa, massagebehandlinger og sauna. Særligt det luksuriøse Spa de Bisses i Nendaz er et sandt paradis efter en lang dag på ski i den friske luft, hvor I bliver forkælet med flotte og rolige omgivelser og de bedste behandlinger, bade og saunaer. Ønsker I at udforske naturen på andre måder end på ski eller snowboard, kan I gå lange vandreture i snesko, spille golf, paraglide, stå på skøjter, kælke eller afprøve snowtubing hvor I suser ned ad bakken i en oppustelig badering. Som noget helt unikt er der mulighed for helikopterskiing, hvor I bliver fløjet i helikopter til uanede mængder puddersne, hvor I efterfølgende kan drøne ned på ski.
  Mad og drikke

  Mad og drikke

  For at opnå en komplet og mindeværdig ferie kan man ikke komme udenom gastronomiske oplevelser. Dette område byder på lokale delikatesser, som giver jer den sande oplevelse af Schweiz. Veysonnaz er indbegrebet af idyl, hvor I har syv barer og et diskotek, og hvis I drager til Nendaz kun 9 km væk, finder I hele 23 udsøgte restauranter, hvor der vil være noget til enhver smag, 16 barer og 4 natklubber. Ønsker I at feste på skiferien, er dette ingen hæmning i dette skiområde, da både afterski og fest på de diverse natklubber er helt i top. Efter en lang dag i den friske luft kan I glæde jer til traditionel schweizisk spise, internationale retter samt fastfood, hvis I ønsker at tage aftenens måltid med hjem. Nendaz/Veysonnaz er det ideelle skisportssted for jer, der drømmer om det hele på ét sted.
  Luk vinduet X